Trafikskola Spånga

Övningskör i Spånga med vår trafikskola! Du hittar Västerort Trafikskola mitt i Vällingby, på gångavstånd från stora delar av Spånga. Tack vare vårt läge övningskör vi ofta i områden i Spånga. Ta dig en titt på våra förmånliga paket för att hitta det som passar dig bäst. 

Ska du precis börja övningsköra kan du börja med en startlektion för nybörjare. Då får vi en möjlighet att se hur du hanterar bilen och du får en möjlighet att bli säker på att vår körskola på gränsen till Spånga passar dig. Vi erbjuder övningskörning med nya och moderna personbilar, motorcyklar och mopeder!

Övningskör i Spånga med trafikskola

Vi övningskör till stor del i Spånga, men brukar också ta oss ut till Trafikverkets körprovskontor i Järfälla och Trafikverket i Gillinge för att förbereda våra elever för förarproven som ingår i att ta körkort. 

Självklart har vi även lärarledda teoriutbildningar, handledarkurser och riskutbildning på vår trafikskola. Du hittar helt enkelt allt du behöver på Västerort Trafikskola. Dessutom har vi satt ihop paket för att det ska bli lätt för dig att ta ditt körkort, till ett bra pris. 

Paket hos körskola nära Spånga

Paketen är inriktade på tre olika sätt att ta körkort på; intensivt och effektivt under en kortare tid, i din egen takt där du övningskör med trafikskolan och möjligtvis även privat samt i princip endast privat.

Intensivpaket

– lärande under begränsad tid

Behöver du ha körkortet inom en snar framtid eller har du redan kört en hel del och behöver bara sätta det sista delarna för att känna dig trygg inför förarproven? Då är intensivpaketen något för dig. I paketet får du allt du behöver och tanken är att du ska ta körlektionerna och genomgå utbildningarna under en snar framtid. Våra intensivpaket innehåller:

  • 10, 15 eller 20 körlektioner
  • Teorimaterial i form av onlinebok och -frågor
  • Teoriundervisning med lärare
  • Riskutbildning del 1 och 2

     

Övningspaket

– lär i din egen takt

Vill du ta körkortet i din egen takt utan någon tidspress, och kanske blandakörlektioner på vår trafikskola nära Spånga med körlektioner privat? Då föreslår vi att du tar dig en titt på våra övningspaket. Du väljer hur många körlektioner du vill ha, 5, 10, 15 eller 20 lektioner, och kan köpa paketet direkt på hemsidan. Övningspaketen innehåller bara körlektioner, alla övriga delar för att bli redo för förarproven bokar du vid sidan om övningspaketet. Självklart kan du boka allt du behöver genom vår hemsida och vi hjälper dig hela vägen fram till körkortet.

Introduktionspaket

– lär på egen hand med stöd av trafikskolan

Du som vill övningsköra privat behöver gå handledarutbildning, och vi rekommenderar att du även tar några körlektioner för att få en grund att stå på till den egna övningskörningen. Därför erbjuder vi ett introduktionspaket där tre körlektioner ingår tillsammans med en eller två handledarutbildningar. 

Trafikskola Spånga

Kontakta oss på Västerort Trafikskola nära Spånga

Vi hjälper dig gärna om du har frågor eller funderingar kring att ta körkort. Vi kan också guida dig rätt bland de olika paketen vi erbjuder så att du hittar det som passar dig. Varmt välkommen till Västerort Trafikskola!

Du når oss på 08-533 301 01.