Trafikskola Jakobsberg

Trafikskola Jakobsberg

Endast 15 minuter från Jakobsberg hittar du vår trafikskola – en seriös körskola med kompetenta körlärare. Vi har dessutom förmånliga paket för att du som elev ska kunna hitta det bästa och mest prisvärda sättet att nå ditt körkort. 

Vi jobbar med S.M.A.R.T.a mål och låter helt nya elever börja med en startlektion för att känna in vår körskola och våra lärare. Du som kört tidigare med en annan körskola kan börja med en testlektion, som då ligger på en lite mer avancerad nivå än en startlektion. Det är viktigt för oss att du känner dig trygg och har förtroende för oss som trafikskola nära Jakobsberg.

Övningskörning hos vår trafikskola

Vi erbjuder övningskörning med personbil inför B-körkort, övningskörning med motorcykel och övningskurs för moped. Vi övningskör alltid med moderna fordon.

Vill du övningsköra på egen hand till största delen håller vi självklart i teoriutbildningar, handledarkurser och riskutbildningar. Vi har även ett teoripaket som innehåller en teoribok och frågor online med obegränsad tillgång.

Rätt paket hos körskola nära Jakobsberg

Vi har satt samman några olika paket för att du som elev hos oss ska kunna hitta en paketering som passar just dig. Vi har delat in de olika paketen under rubrikerna introduktionspaket, övningspaket och intensivpaket.

Köp paket på hemsidan

Du hittar alla våra paket på hemsidan och kan enkelt köpa det som passar dig bäst. Är du osäker på vilket paket som du bör använda dig av är du självklart välkommen att höra av dig till oss så vägleder vi dig i valet av paket. 

Introduktionspaket

Vill du ha en bra start för din privata övningskörning är vår introduktionskurs en passande paket. Paketet innehåller 3 körlektioner och en eller två handledarkurser. De tre körlektionerna ger dig bra insikt om vad som är viktigt att tänka på när du fortsätter övningsköra privat, vilket gör att du kan övningsköra mer effektivt.

Övningspaket

Övningspaketet innehåller fler körlektioner än introduktionspaketet, du kan välja mellan 5, 10, 15 och 20 lektioner. Övningspaketen hos vår körskola sparar tusenlappar om du vill ha många körlektioner. Övriga delar i din förarutbildning bokar du när det passar dig och den takt du väljer att ta körlektionerna i. Du kan självklart boka allt du behöver genom vår körskola nära Jakobsberg. 

Intensivpaket

Har du övningskört ett tag och känner att du vill ha alla delar samlade och nå målet att faktiskt ha körkortet i handen? Då är intensivpaketet det självklara valet! I paketet får du allt du behöver:

  • Teori online – bok och frågor
  • Lärarledd teoriundervisning
  • Riskutbildning del 1 och 2
  • 10, 15 eller 20 körlektioner

Mål hos vår trafikskola nära Jakobsberg

Vi arbetar aktivt för att vara en del i nollvisionens mål med noll döda och skadade i trafiken. Vi vill därför utbilda trygga och medvetna förare. Det gör vi genom att arbeta med tydliga mål som vi tillsammans kan följa upp. Ju tydligare mål, desto lättare är det att planera hur övningskörningen ska utföras och följa upp hur det går. Självklart är du som elev på vår körskola nära Jakobsberg involverad i planeringen och får komma med önskningar kring din övningskörning.