Trafikskola Hässelby

Västerort Trafikskola ligger i Vällingby, endast minuter från Hässelby. Vår trafikskola i Hässelby-Vällingby är stolta över att kunna redovisa att över 85 % av våra körskoleelever blir godkända på första försöket.

Vi erbjuder lektioner med personbil, motorcykel och moped på vår körskola. Våra elever uppskattar vår kompetens och vår förmånliga paketering av körlektioner.

Trafikskola Hässelby

Övningskörning hos trafikskola i Hässelby-Vällingby

Vi rekommenderar alla att ta några körlektioner, oavsett om man har någon att övningsköra med privat eller ej. Körlektioner med en trafikskola ger en god insikt i vad som är viktigt att tänka på och vad som krävs för att bli godkänd vid en uppkörning. Genom att ta några lektioner hos vår körskola i Hässelby-Vällingby blir din övningskörning effektivare och mer givande.

Introduktionspaket

Introduktionspaketet innehåller tre körlektioner tillsammans med en eller två handledarkurser. Detta är ett paket för dig som till största delen vill övningsköra privat.

Övningspaket

Vill du ha lite mer från din körskola i Hässelby-Vällingby är övningspaketet något att ta dig en titt på. Övningspaketen innehåller ditt val av körlektioner, du kan välja mellan 5, 10, 15 eller 20 körlektioner. Paketen gör att du som vill ha många körlektioner får ett bättre pris per lektion genom att köpa flera samtidigt. Det du vill ha och behöver utöver körlektionerna bokar du vid sidan om paketen, men vi kan självklart hjälpa dig även med det. 

Intensivpaket

Intensivpaketet är ihopsatt med dig som redan har kört en del i åtanke, du som nu vill komma i mål med ditt körkort så snabbt och effektivt som möjligt. Intensivpaketet innehåller allt du behöver:

  • 10, 15 eller 20 körlektioner
  • online teori, i form av bok och frågor
  • lärarledd teoriutbildning
  • riskutbildning, del 1 och 2

Körskola i Hässelby-Vällingby för mc och moped

Hos oss kan du även övningsköra med motorcykel och moped. Vår mopedkurs innehåller 12 timmar, medan du i paketet för övningskörning för motorcykel kan välja mellan 5, 10 och 15 körlektioner. 

Effektiv övningskörning i Hässelby

Tack vare vår körskolas läge kan vi övningsköra i välkända kvarter i Hässelby, men även i områdena runt Trafikverkets körprovskontor i Järfälla för att förbereda dig för uppkörningen. Ju tryggare våra elever är på vägarna de sedan kör upp på, desto lugnare kan de vara vid uppkörningstillfället, vilket är en viktig nyckel till att klara förarproven. För elever som vill och önskar kan vi även ta oss ut till Trafikverket i Gillinge.

Alla som är permanent bosatta i Sverige eller som har studerat i landet de senaste sex månaderna och som är över 18 år är behöriga att ta körkort. Självklart måste du klara av riskutbildningarna, teori och uppkörning för att få körkortet i handen. Det är där Västerort Trafikskola kommer in i bilden, varmt välkommen till oss!

Körlektioner köps på hemsidan

Vi vill göra det så lätt och smidigt som möjligt för våra elever och därför kan du köpa ditt val av paket och körlektioner direkt på hemsidan. Vill du ha hjälp i valet av paket kan du självklart höra av dig till oss så kan vi vägleda och hjälpa dig till det som passar dig bäst.