Trafikskola Ekerö

Västerort Trafikskola ligger endast 20 minuter från Ekerö och i Vällingby Centrum kan du parkera fyra timmar helt gratis. Vi är stolta över att över 85 % av våra elever blir godkända på förarprovet vid första försöket.

Bor du på Ekerö och letar efter en trygg och seriös trafikskola som ser till att anpassa utbildningen efter dina behov, har du hittat rätt i Västerort Trafikskola. 

Övningskörning personbil hos trafikskola nära Ekerö

Ett första steg för att känna efter om vi är rätt trafikskola för dig är att genomföra en testlektion för personbil med oss. Då får du en hel lektion på 50 minuter för endast 790 kr. När du sedan känner dig bekväm med oss och vårt sätt att arbeta kan du välja mellan flera olika paket till bra pris.

Trafikskola Ekerö

Intensivpaket

Intensivpaketet är utformat för dig som vill ta dig igenom övningskörning, utbildningar och prov så effektivt och snabbt som möjligt, utan att du för den går för fort fram. Du väljer antalet körlektioner du vill ha, 10, 15 eller 20 lektioner, i övrigt innehåller intensivpaketet:

  • teori, i form av bok och frågor online
  • lärarledd teoriutbildning
  • riskutbildningen del 1 och 2

Övningspaket

Övningspaketen erbjuder dig 5, 10, 15 eller 20 körlektioner. Vet du med dig att du behöver många lektioner för att du inte har möjlighet att övningsköra med någon privat, kan du spara nästan 5 000 kr på att köpa 20 lektioner på en och samma gång. Du som kommer att köra privat och med trafikskolan nära Ekerö behöver kanske inte lika många lektioner och kan köpa ett av de mindre paketen. Riskutbildning och eventuella teorilektioner ligger utanför övningspaketen, men du kan självklart boka även detta genom vår hemsida.

Introduktionspaket

Övningskör du mycket privat behöver du kanske inte lika många körlektioner. Därför erbjuder vi ett introduktionspaket som inkluderar en eller två handledarkurser och 3 körlektioner. Körlektionerna brukar vara uppskattade för att få en grund till den privata övningskörningen och få en insikt om vad som är viktigt.

Övningskör med motorcykel och moped nära Ekerö

Våra paket för övningskörning med motorcykel ger dig möjligheten att välja mellan 5, 10 och 15 körlektioner, och övningskörning för moped innehåller en 12 timmar lång mopedkurs.

Anpassade körlektioner

Vi anpassar vägar, områden och typ av körning utifrån vad eleven i fråga har behov av och önskar bli bättre på. Tack vare vårt läge kan vi lätt ta oss till området runt Trafikverkets körprovskontor i Järfälla och Trafikverket i Gillinge. Det gör att våra elever blir trygga i omgivningar som de senare kommer att möta under utbildningen och körkortsproven.

Detta krävs för att ta körkort

För att vara behörig att ta körkort måste du vara minst 18 år och permanent bosatt i Sverige, alternativt studera här sedan sex månader tillbaka. När dessa krav är uppfyllda behöver du se till att bli godkänd i riskutbildningarna samt klara av både teoriprov och uppkörning.

Har du frågor eller funderingar är du varmt välkommen att höra av dig till oss på Västerort Trafikskola, vi kan hjälpa dig komma vidare i din körkortsutbildning.