Trafikskola Bromma

Hos oss på Västerort Trafikskola kan du övningsköra med personbil, motorcykel och moped. Du tar dig till vår trafikskola på endast en kvart från Brommaplan och har möjligheten att börja med en testlektion för att känna att vi är rätt trafikskola för dig. 

Vår trafikskola nära Bromma har kompetenta lärare, arbetar efter S.M.A.R.T.a mål och har hjälpt många nöjda elever att ta det eftertraktade körkortet. 

Trafikskola Bromma

Paketering av körlektioner

För att underlätta för dig som elev, och för att ge dig ett så förmånligt pris som möjligt har vi satt samman flera olika paket. Paketen är anpassade efter tre olika sätt att ta körkort på, intensivt, i egen takt med körskola eller till största delen privat. 

Du som vill ta körkort i snabb och effektiv takt, och som redan har lite erfarenhet av att köra bil kan med fördel rikta in dig på våra intensivpaket. Dessa paket innehåller allt du behöver i form av:

  • Riskutbildning del 1 och 2
  • Teori – bok och frågor online
  • Lärarledd teoriundervisning
  • Det antal körlektioner du vill ha – du väljer mellan 10, 15 eller 20 körlektioner

Våra övningspaket är till för dig som vill ta körkortet i din takt och kanske varvar körlektioner med att öva privat. Dessa paket är ett antal körlektioner ( 5, 10, 15 eller 20 lektioner) där du kan spara tusenlappar på att köpa flera körlektioner samtidigt. Du bokar sedan riskutbildningen och eventuella teorilektioner på egen hand när det passar dig. 

För dig som övningskör privat och behöver handledarutbildning och grunderna för effektiv övningskörning har vi introduktionspaket. Dessa innehåller 3 körlektioner och en eller två handledarkurser.

Övningskör med körskola nära Bromma

När du övningskör med oss får du göra det med nya personbilar och motorcyklar. Vi erbjuder övningskörning med manuella eller automatiska bilar. Vi anpassar och väljer områden för övningskörning utifrån vad eleven behöver öva på och elevens körnivå. Ofta övningskör vi i området runt Trafikverkets körprovskontor i Järfälla för att förbereda eleven och göra denne trygg på vägar som hen sedan kommer att möta under uppkörningen. 

Trafikskola nära Bromma med mål

Det viktigaste för oss är att utbilda trygga och ansvarstagande bilförare, som även har en medvetenhet kring miljö. Vi arbetar med S.M.A.R.T.a som mål står för Specifika, Mätbara, Accepterade, Realistiska och Tidsbundna mål, och ser till att anpassa utbildningen utifrån varje elev och deras mål, samtidigt som vi medvetet arbetar för att nå nollvisionens mål om noll skadade och döda i trafiken.

Vad krävs för att kunna ta körkort?

Självklart måste du klara av riskutbildningen, teoriprov och uppkörning för att få ditt körkort. Det krävs också att du har fyllt 18 år, har ett giltigt körkortstillstånd och är permanent bosatt i Sverige eller studerar här sedan sex månader.

Köp ditt paket på hemsidan!

Vet du vilket paket som passar dig bäst kan du enkelt köpa paketet direkt på hemsidan. Är du inte säker på vad som passar dig bäst eller har du frågor kring hur det fungerar att övningsköra med vår trafikskola nära Bromma? Hör av dig, via mejl eller telefon – vi hjälper dig gärna i valet av paket.