Trafikskola Barkarby

Västerort Trafikskola har sina lokaler endast 15 minuter från Barkarby. Vårt läge gör det även lätt att ta sig till oss kommunalt. Hos oss kan lära dig att köra personbil, motorcykel och moped, på det sätt som passar dig – välj bland vårt utbud av paket. 

Vi erbjuder intensivpaket, övningspaket och introduktionspaket med olika antal körlektioner. Du kan också börja med en testlektion hos oss, då får du en 50 minuters lektion för endast 790 kr.

Paket hos trafikskola nära Barkarby

Paketen vi erbjuder på vår trafikskola är inriktade på tre olika sätt att lära sig köra bil.

Intensivpaket

Intensivpaketen är till för dig som vill ta ditt körkort på ett så effektivt sätt som möjligt. De passar elever som är på god väg att hantera ett fordon, och som redan har övningskört en hel del. I intensivpaketen får du allt du behöver för att kunna ta körkortet:

  • Lärarledd teoriundervisning
  • Teori online i form av både bok och frågor
  • Riskutbildning (del ett och två)
  • 10, 15 eller 20 körlektioner – du väljer antal

Övningspaket

Övningspaketen är för dig som själv vill sätta tempot för ditt lärande, och ta både lektioner, teori och riskutbildningar när du känner att det passar dig. Paketen kan inkludera 5, 10, 15 eller 20 körlektioner. Du bokar sedan riskutbildningarna och eventuellt teoriutbildning när det passar dig.

Introduktionspaket

Introduktionspaketen har satts samman för dig som vill övningsköra privat till största delen. Vi rekommenderar alla att ta några lektioner hos en körskola för att få grunderna kring hur man hanterar ett fordon och hur man mest effektivt övningskör. I introduktionspaketen finns 3 körlektioner och en eller två handledarkurser. 

Övningskör med körskola nära Barkarby

En stor fördel med vår körskola nära Barkarby är att vårt läge gör det lätt för oss att ta oss till Trafikverkets körprovskontor i Järfälla. Vi övningskör ofta i området för att våra elever ska känna sig trygga i området, känna igen vägarna och vara väl förberedda när de ska genomföra sin uppkörning.

En annan fördel är att vi alltid övningskör i nya personbilar och motorcyklar. Eleven väljer om de vill övningsköra i en personbil med manuell eller automatisk växling.

Trafikskola Barkarby

S.M.A.R.T.a mål hos vår trafikskola

Vår trafikskola nära Barkarby arbetar med S.M.A.R.T.a mål. S.M.A.R.T. står för Specifika, Mätbara, Accepterade, Realistiska och Tidsbundna mål, vilket betyder att vi tillsammans sätter upp tydliga mål som är lätta att förstå och följa upp. Målen sätter vi upp tillsammans med varje ny elev, och de är utformade efter respektive elevs förutsättningar och önskemål.

Elever hos Västerort Trafikskola ska, när de får sitt körkort, vara trygga, ansvarstagande och miljömedvetna bilförare. Vi jobbar därför aktivt med nollvisionen mål för noll döda och skadade i trafiken genom att ha höga krav på våra trafiklärare och deras kompetens, pedagogik och hur de når resultat med våra elever. 

Krav för körkort

B-körkortet ger dig behörighet att köra personbilar och lätta lastbilar, och det är det som de flesta av våra elever har som mål. För att kunna ta körkortet krävs det att du:

  • har fyllt 18 år
  • har ett giltigt körkortstillstånd
  • är permanent bosatt i Sverige (eller studerar sedan sex månader i landet)
  • blir godkänd på riskutbildningen samt på teoriprovet och uppkörningen

Låt oss hjälpa dig till körkortet. Du är varmt välkommen att höra av dig till vår trafikskola nära Barkarby om du har några frågor!