Trafikskola Alvik

Västerort Trafikskola finns endast 15 minuter från Alviks tunnelbanestation. Hos oss får du en testlektion för endast 790 kr så att du kan känna dig trygg i valet av trafikskola i närheten av Alvik. 

Vår trafikskola erbjuder flera körkortsbehörigheter i olika typer av paket för att du ska kunna ta ditt körkort till ett så bra pris som möjligt. Hos oss kan du lära dig att köra personbil, motorcykel och mopeder.

Övningskör med körskola nära Alvik

Du hittar vår körskola endast några minuter från tunnelbanestationen i Vällingby, du kan med andra ord ta dig hit snabbt och smidigt. Vårt läge gör också att vi enkelt kan ta oss till Trafikverkets körprovskontor i Järfälla. Det gör att våra elever är väl förberedda och känner sig trygga i miljön där uppkörningar genomförs. 

Vi erbjuder nya, fräscha personbilar och motorcyklar, och eleverna väljer om de vill övningsköra i en bil med manuell eller automatisk växellåda. 

Trafikskola Alvik

Övningspaket i trafikskola nära Alvik

Vi har satt ihop övningspaket som du kan köpa och betala direkt på hemsidan. Allt för att det ska vara så smidigt och enkelt som möjligt att ta första steget mot ditt körkort. Välj vilket sätt som passar dig bäst för att nå målet. 

Intensivpaket

Vi har intensivpaket där allt ingår:

  • Ditt val av antal körlektioner (10, 15 eller 20 lektioner)
  • Riskutbildning del 1 och 2
  • Lärarledd teoriundervisning 
  • Teori online i form av både bok och frågor

Övningspaket

Vill du ta lärandet i lite lugnare takt passar övningspaketen där du väljer mellan 5, 10, 15 eller 20 körlektioner. Du får ett mycket förmånligt pris genom att välja det antal körlektioner som passar dig och köpa våra paket. 

Introduktionspaket

För dig som kommer att övningsköra mycket privat har vi satt ihop ett introduktionspaket med 3 körlektioner och 1 eller 2 handledarkurser. Då får du med dig grunderna i vad som är viktigt att tänka på när man övningskör, vilket effektiviserar dina privata körlektioner. 

Testlektion

Är du ny elev och lite osäker på vad det är du behöver och vad som passar dig kan du utnyttja möjligheten att ta en testlektion hos oss innan du bestämmer dig. 

Trafikskolans vision

Västerort Trafikskola vill att de bilförare som vi utbildar ska vara ansvarstagande, trygga och miljömedvetna. Därför jobbar vi fokuserat för att nollvisionens mål med noll döda och skadade i trafiken ska nås. Det gör vi genom att ha höga krav på våra trafiklärares kompetens, pedagogik och resultat. 

När vi träffar en ny elev tar vi alltid reda på personens förutsättningar och sätter upp mål som är tydliga, lätta att förstå och följa upp. Utifrån målen gör vi sedan en plan för utbildningen och arbetar efter S.M.A.R.T.a mål, vilket betyder att målen ska vara Specifika, Mätbara, Accepterade, Realistiska och Tidsbundna.

B-körkort ger dig behörighet att köra personbilar och lätta lastbilar upp till en totalvikt av 3 500 kg. För att få B-körkort krävs det att:

  1. Du har fyllt 18 år.
  2. Du är permanent bosatt i Sverige eller sedan minst sex månader studerar här.
  3. Du har ett giltigt körkortstillstånd.
  4. Du har en giltig och godkänd riskutbildning.
  5. Du har blivit godkänd på ditt körkortsprov (vilket innebär både ett kunskapsprov, teorin, och körprov, uppkörningen).

Välkommen till vår trafikskola nära Alvik! Vi vägleder varje år många elever att nå målet att ta körkort och ser fram emot att få hjälpa även dig.